Коуч-щоденник літньої педагогічної практики в закладах дошкільної освіти - Семенова, Наталія Іванівна; Бартків, Оксана Степанівна; Алендарь, Надія Іванівна; Дурманенко, Оксана Леонідівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У методичному посібнику на основі узагальнення науково-педагогічних досліджень й педагогічного досвіду висвітлено організаційні умови підготовки та проходження студентами літньої педагогічної практики у закладах дошкільної освіти. Визначено зміст педагогічної практики, основні види діяльності, запропоновано методичні поради щодо ефективної організації літньої педагогічної практики; зміст, форми і методи роботи з дітьми в літній період, рекомендації щодо оформлення матеріалів практики, а також необхідні для студентів-практикантів ресурси мережі інтернет та використана література.
Keywords: Дошкільна освіта; літня практика; коуч-щоденник; професійна підготовка; 378.147.091.3-027.22(07)