Щоденник виробничої педагогічної практики (ОКР «Спеціаліст»). - Іванців, Оксана Ярославівна; Машевська, Алла Степанівна; Ivantsiv, Oksana Ya.; Mashevska, Alla S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
У посібнику розглядаються завдання і зміст виробничої педагогічної практики студентів біологічного факультету за освітньо-кваліфікаційним рівнем «Спеціаліст» денної та заочної форми навчання, відображена структура та принципи її організації. Це значно полегшить студентам ведення психолого-педагогічного аналізу та фіксацію педагогічних спостережень. Щоденник роботи студента-практиканта – це обов’язковий документ у вищих навчальних закладах, що проводять такий вид практики. Ведеться він кожним студентом протягом педагогічної практики та подається заповненим на факультет після її завершення.