Менеджмент продуктивності: конспект лекцій - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Конспект лекцій містить стислий і доступний виклад основних понять курсу “Менеджмент продуктивності”. Управління продуктивністю, управління економічними ресурсами на всіх рівнях економіки з погляду максимізації результатів і мінімізації сукупних витрат в процесі виробництва продукції і надання послуг.
Рекомендовано студентам-магістрам п’ятого курсу спеціальності 8.03060104 – Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності.
Keywords: Менеджмент продуктивності; ринкова система і продуктивність; продуктивність праці