Професійна етика бухгалтера, аудитора та податківця : конспект лекцій - Кулинич, Мирослава Богданівна; Скорук, Олена Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
У виданні узагальнено теоретико-методичні аспекти професійної етики бухгалтера, аудитора та податківця. Рекомендовано студентам другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 071 «Облік і оподаткування» освітньо-професійної програми «Облік і оподаткування.
Вступ
Тема 1. Сутність професійної етики, її виникнення та еволюція в суспільстві
Тема 2. Регулювання професії бухгалтера, аудитора та податківця в сучасному суспільстві
Тема 3. Етика для професіоналів з обліку та оподаткування
Keywords: етика; професійна етика; аудитор; податківець; професійний бухгалтер в бізнесі; професійний бухгалтер у публічній практиці; 657/.6-051:174(07)