Програмування та підтримка веб-застосувань : програма нормативної навчальної дисципліни - Павленко, Юлія Степанівна; Pavlenko, Yuliia S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Дисципліна «Програмування та підтримка веб-застосувань» спрямована на вивчення особливостей архітектури, програмування веб-застосувань, основ оптимізації та просування сайтів. Мета навчальної дисципліни: ознайомити майбутніх фахівців із засобами програмування веб-застосувань, зокрема, технологіями HTML, CSS та мовою програмування JavaScript.
Робоча програма навчальної дисципліни "Програмування та підтримка вебзастосувань" підготовки бакалавра галузі знань 12 «Інформаційні технології» спеціальності 122 «Комп’ютерні науки» освітньо-професійної програми «Комп’ютерні науки та інформаційні технології», галузі знань 01 «Освіта / Педагогіка» спеціальності 014 «Середня освіта (Інформатика)» освітньопрофесійної програми «Інформатика», галузі знань «Математика та статистика» спеціальності 113 «Прикладна математика» освітньо-професійної програми «Прикладна математика»
Keywords: програмування веб-застосувань; підтримка веб-застосувань; мова розмітки HTML; каскадні таблиці стилівCSS