Економіка промислових підприємств (за видами діяльності): робоча програма нормативної навчальної дисцпліни - Полінкевич, Оксана Миколаївна; Polinkevych, Oksana Mykolaivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Робоча програма навчальної дисципліни «Економіка промислових підприємств» (за видами діяльності) складена відповідно до освітньо–професійної програми для галузі знань 0305 «Економіка та підприємництво» та навчального плану підготовки бакалавра напряму підготовки 6.030508 «Фінанси і кредит», 6.030509 «Облік і аудит».
Keywords: організаційно-правові основи діяльності підприємства; показники оцінювання фінансового стану; ресурсний потенціал