Соціальна психологія - Федотова, Тетяна Володимирівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2021)
Видання містить матеріали для проведення лабораторних робіт з дисципліни «Соціальна психологія» для студентів освітньо-професійної програми підготовки бакалавра галузі знань 05 «Соціальні та поведінкові науки», спеціальності 053 «Психологія», за освітніми програмами «Психологія», «Практична психологія». Навчально-методичні матеріали до проведення лабораторних робіт відповідають авторській програмі дисципліни та побудовані відповідно до структури навчальної програми, яка складається з чотирьох змістових модулів. Для викладачів та студентів факультетів психології.
Keywords: соціальна психологія; особистість; соціалізація; соціальна група; соціальна перцепція; соціальна комунікація; соціальна інтеракція; соціально-психологічний клімат; соціально-рольова поведінка; групова динаміка; мала група; велика група; 316.6(07)