Психологія конфлікту - Мітлош, Антоніна Василівна (Східноєвропейський національний університету імені Лесі Українки, 2020)
Силабус програми розроблений відповідно до Стандарту вищої освіти України. Навчальний курс складається з двох модулів. Силабус містить тематичний план навчальної дисципліни, питання для самостійної підтотовки, опис системи оцінювання, список літератури, питання до іспиту. Для студентів, викладачів. Силабус передбачає ознайомлення студентів з проблематикою, яка буде вивчатись під час курсу "Психологія конфлікту". Дисципліна пропонується як вибіркова для студентів 4-го курсу. Одним із завдань курсу є ознайомлення студентів як теоретичними знаннями, так і практичними навичками психопрофілактики, діагностики та попередження конфліктів.
Keywords: Психологія конфлікту; конфліктологія; конфлікт; 316.628(073)