Шабала Ярослав Миколайович : біобібліографічний покажчик - Сидорук, Інна Петрівна (My University, 2021)
У біобібліографічному покажчику висвітлено життєвий і творчий шлях відомого українського науковця, доктора історичних наук, професора, завідувача кафедри археології, давньої та середньовічної історії України Волинського національного університету імені Лесі Українки – Ярослава Миколайовича Шабали. Покажчик доповнено новими працями професора Я. М. Шабали, які побачили світ після 2016 року. Уміщено бібліографію праць науковця, що охоплюють період від 1991 до 2020 рр., біографічний нарис та фотоілюстрації. Бібліографічний опис видань оформлено згідно з чинними стандартами. Для наукових працівників, викладачів, аспірантів, студентів.
Keywords: бібліографічні видання; Волинський національний університет ім. Лесі Українки