Аналітичні процедури в аудиті та їх характеристика - Струк, Ж. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено аналітичні процедури в аудиті та їх характеристика
Keywords: аудит; аналітичні процедури в аудиті