Структурні та семантичні особливості субстантивних фразеологічних одиниць із соматичним компонентом «hand» - Троцюк, Аїда Миколаївна; Trotsiuk, Aida M. (Волинський державний університет імені Лесі Українки, 2007)
У статті досліджуються субстантивні фразеологічні одиниці сучасної англійської мови із соматичним компонентом hand, виявляються їх структурні типи та значення. The article deals with the substantivized phraseological units of modern English with the somatic component “hand” and highlights their structural types and meaning.
The Structural and Semantic Peculiarities of the Substantivized Phraseological Units With the Somatic Component “hand”
Keywords: соматичний компонент; somatic component; субстантивні фразеологічні одиниці; substantivized phraseological units; ідіоматизм; idiomatism; ідіофразеоматизм; idiophraseomatism; фразеоматизм; phraseomatism