Стратегічний аналіз: метод. вказівки до самост. роботи - Тоцька, Олеся Леонтіївна; Totska, Olesia Leontiivna (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Наведено програму курсу «Стратегічний аналіз», рекомендації до вивчення теоретичного курсу, навчальні завдання для самостійної роботи, тестові завдання, теми рефератів, питання на залік і список рекомендованої літератури. Видання призначене для самостійної роботи. Рекомендовано студентам третього курсу освітньої програми «Менеджмент».
Strategic analysis: methodical instructions for independent work
Keywords: стратегія; аналіз; strategy; analysis