Психологія криз особистості - Кордунова, Наталія Олександрівна; Kordunova, Nataliia O. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Програма навчальної дисципліни «Психологія криз особистості» складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки спеціаліста спеціальності «Психологія». Предметом вивчення навчальної дисципліни є виникнення, розвиток і перебіг кризових станів особистості, закономірності та механізми психічного життя особистості в умовах кризи, основні напрямки психологічної допомоги у кризових ситуаціях. Метою викладання навчальної дисципліни «Психологія криз особистості» є ознайомлення студентів з сучасними уявленнями про психологічну природу життєвих криз особистості та методами психокорекції душевно-емоційного стану людини. Видання містить матеріали щодо структури програми нормативної навчальної дисципліни «Психологія криз особистості».
Keywords: психологія криз; кризи особистості