Архітектоніка ділового документа - Борковська, І. П.; Borkovska, I. P. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Статтю присвячено розгляду поняття архітектоніки тексту та особливостям архітектоніки сучасних ділових документів. У роботі розглянуто основні структурні блоки ділового документа й проаналізовано його основний текстовий параметр – зв’язність. The article is devoted to the consideration of the notion and some features of the architectonics of modern business documents. The main structural units of the business document were considered and it was given the analysis of the main text parameter – coherency.
Architectonics of the Business Document
Keywords: композиція; composition; просторова структура; structure of the space; архітектонічні засоби; architectonics means