Управління державними фінансами: робоча програма нормативної навчальної дисципліни - Карлін, Микола Іванович; Karlin, Mykola I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Робоча програма нормативної навчальної дисципіліни "Управління державними фінансами" підготовки бакалавра освітньої програми "Фінанси і кредит"
Keywords: Державні фінанси; реформування податкової системи України; Органи управління державними фінансами