Засада рівності перед законом і судом та захист неповнолітньої особи, щодо якої здійснюють кримінальне провадження - Крикунов, Олександр Вікторович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Розглянуто взаємодію засади рівності перед законом і судом і передбачені законом привілеї прав неповнолітньої особи, щодо якої здійснюють кримінальне провадження, з’ясовано правове підґрунтя та особливості реалізації гарантій прав неповнолітнього.
Keywords: кримінальне процесуальне право; неповнолітній підозрюваний; засада рівності перед законом і судом; кримінальне провадження; 341.96:342.7(062.552)