Самоменеджмент: методичні вказівки до самостійної роботи - Буняк, Надія Михайлівна; Милько, Інна Петрівна; Черчик, Лариса Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні вказівки до самостійної роботи здобувачів містять програму освітнього компонента, основні терміни та поняття, питання для обговорення, питання для самоконтролю, навчальні завдання для самостійної роботи, практичні завдання для самостійної роботи, перелік питань на іспит, теми рефератів, список рекомендованої літератури.
Вступ 4
Тематичний план дисципліни 8
Змістовий модуль 1. Функції самоменеджменту Тема 1. Теоретичні основи самоменеджменту 11
Тема 2. Менеджер як об’єкт самоуправління 16
Keywords: самоменеджмент; 005.32(072)