Особистісні розлади в системі психосоціальних ризиків - Вірна, Жанна Петрівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2026)
Презентований курс орієнтований на систематизацію особистісних розладів (згідно МКХ-10) та специфіку їх прояву в системі психосоціальних ризиків людини, а саме йдеться про складні (конфліктні) ситуації в сфері освіти, соціальної допомоги, права, сімейного неблагополуччя, управління.