Дослідження проблем пробації неповнолітніх правопорушників - Гусак, Андрій Петрович (My University, 2022)
У статті проаналізовано та охарактеризовано сучасний стан наукової розробки проблем пробації неповнолітніх. Розглянуто сутність наукового підходу до розробки та вивчення терміну «пробація» та споріднених термінів. Схарактеризовано основні напрями наукових розробок в питанні взаємодії різних органів та організацій, причетних до здійснення пробації неповнолітніх правопорушників.
Keywords: пробація; кримінально-виконавча інспекція; виконання кримінальних покарань; служба пробації