Фінанси природокористування: програма вибіркової навчальної дисципліни - Матвійчук, Наталія Миколаївна; Matviichuk, Nataliia M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Дисципліна «Фінанси природокористування» належить до переліку вибіркових навчальних дисциплін і спрямована на вивчення особливостей функціонування фінансово-економічного механізму природокористування, в тому числі таких його складових, як стимулювання природоохоронної діяльності, управління фінансовими потоками у сфері природокористування, страхування екологічної безпеки та відповідальності.
Програма навчальної дисципліни «Фінанси природокористування» для студентів 5 курсу спеціальності 051 «Економіка», за освітньою програмою «Економіка довкілля та природних ресурсів»
Keywords: фінанси природокористування