Управління відходами у Волинській області - Павловська, Тетяна Сергіївна; Білецький, Юрій Валентинович; Авдіюк, Олександра Сергіївна (My University, 2024)
Проаналізовано динаміку утворення відходів у Волинській області упродовж 2018−2022 рр. та з’ясовано їх структуру за класами небезпеки, категоріями матеріалів та утворювачами. Досліджено основні способи поводження з відходами у Волинській області, означено головні проблеми й перспективи у сфері управління відходами в регіоні.
Keywords: відходи; поводження з відходами; полігон твердих побутових відходів; сміттєзвалище; управління відходами; Волинська область; 628.477:005(477.82)