Українська мова як іноземна: комунікація - Масицька, Тетяна Євгенівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
У навчально-методичних рекомендаціях представлено структуру вибіркового освітнього компонента «Українська мова як іноземна: комунікація», запропоновано зміст лекційних і практичних занять, завдання для самостійної роботи, схему оцінювання знань здобувачів вищої освіти та список рекомендованих джерел. Для здобувачів вищої освіти, магістрантів, аспірантів, викладачів.
Keywords: українська мова як іноземна; комунікація; комунікативна поведінка; 811.161.2’27(072)