Підвищення рівня фізичної підготовленості дівчат-старшокласниць засобами фітбол-аеробіки - Суворова, Тетяна Іванівна; Радченко, Олександр Вікторович; Констанкевич, Володимир Петрович (Видавництво "Молодий вчений", 2018)
У статті доведено, що фітбол-аеробіка. будучи інноваційним видом оздоровчої фізичної культури, володіє специфічними особливостями, великою різноманітністю засобів і має можливість їх багатофункціонального використання з метою зміцнення фізичного здоров'я, підвищення рівня фізичного стану й фізичної підготовленості дівчат-старшокласниць. Заняття з фітболом користуються популярністю серед учнівської молоді та доступні для людей різного віку.
Keywords: фізична підготовка; фізичний стан; фізичне здоров'я; учнівська молодь; фізична культура; 796.412:378-053.6(045)(477.82)