Особливості правового статусу адвокатів на Волині у 1919-1932 рр. - Кравчук, Микола Артемович (My University, 2018)
На територію Волині, що в міжвоєнний період перебувала у складі Другої Речі Посполитої, поширювалось польське законодавство про адвокатуру. До 1932 року на території Польщі діяло три системи законодавства, що регулювали діяльність на різних територіях держави.
Keywords: адвокат; адвокатура