Виробнича педагогічна та науково-дослідна переддипломна практики - Гошовська, Дарія Тарасівна; Hoshovska, Dariia T. (My University, 2013)
Виробнича педагогічна та науково-дослідна переддипломна практики: методичні рекомендації містять теоретичні та практичні основи планування, проведення і підведення підсумків педагогічної практики для студентів факультету психології, а також особливості проведення та інтерпретації емпіричних результатів дослідження. У методичних рекомендаціях детально розкриті вимоги до практик та рекомендації щодо їх реалізації. Дана розробка адресована для студентів та викладачів вищих навчальних закладів, вчителів різнотипних навчальних закладів.
Keywords: практика; рекомендації; дипломна робота; психологія