Брендинг як інструмент підвищення туристичної привабливості території - Дубік, Віталій Ярославович (My University, 2024)
Здійснений аналіз сучасного стану, динаміки, проблем і перспектив розвитку брендингу в Україні як важливого інструмента підвищення туристичної привабливості території. Проаналізовано світовий досвід брендингу території; розглянуто і охарактеризовано український досвід орендування. Визначено ресурсне забезпечення брендингу в Україні. Визначено інноваційні способи просування та популяризації України на світовому ринку. Зʼясовані основні проблеми та перспективи реалізації брендингу.
Keywords: брендинг; туризм; імідж; туристична привабивість