Розвиток soft skills через гейміфікацію та серйозні ігри в освітньому процесі - Глинчук, Людмила Ярславівна (My University, 2024)
В тезах проаналізовано розвиток вибраних soft skills через ігри. Дослідження [1], [2], [3], показують, що впровадження гейміфікації та серйозних ігор у навчальний процес дає позитивний результат та краще розвиває м’які навички, і що важливо, ще і значно покращує рівень засвоєння матеріалу. А тому і описано особливості вибраних soft skills та наведені приклади ігор, які можна впроваджувати в освітній процес. Але тільки викладачам вирішувати та правильно вибирати ігри і створювати сценарії, що відповідають реальним потребам студентів.
Keywords: Soft skills; гейміфікація; освітній процес; серйозні ігри; 37.091.33:004.738.5:316.6