Утворення відходів у Волинській області - Кацай, Діана Андріївна; Федчик, Аліна Петрівна; Павловська, Тетяна Сергіївна; Katsai, Diana A; Fedchyk, Alina P.; Pavlovska, Tetiana S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2019)
Проаналізовано динаміку утворення відходів у Волинській області та з’ясовано їх структуру за класами небезпеки, категоріями матеріалів та утворювачами.
Keywords: Волинська область; відходи; класи небезпеки відходів; утворювачі відходів