Способи тлумачення термінів мовознавства в науково-популярному дискурсі - Приймачок, Оксана Іванівна (Видавництво «Молодий вчений», 2024)
У тезах проаналізовано творчу працю Ольги Дубчак щодо популяризації наукових знань, зокрема з’ясовано стимули авторки до пошуку нетривіальних форм, нових прийомів, оригінальних ідей, які збагачують і модифікують арсенал загальновизнаних способів опрацювання термінів як невід’ємного складника науково-популярної комунікації.
Keywords: лінгвістичний аналіз тексту; трилогія Ольги Дубчак; способи тлумачення значень невідомих слів; мовний досвід читача