ЛІНГВІСТИЧНИЙ КОМЕНТАР ДО ДЕЯКИХ ЗАХІДНОПОЛІСЬКИХ МІКРОТОПОНІМІВ - Яцій, Василь; Yatsiy, V. (My University, 2010)
Статтю присвячено лінгвістичному аналізу мікротопонімів, зафіксованих на території Західного Полісся України. На прикладі назв місцевих мікрооб'єктів досліджено структурно-граматичні та лексико-семантичні особливості деяких західнополіських онімів. The article is devoted to the linguistic analysis of microtoponyms fixed in the Ukrainian West Woodland territory. The author was revealed and analysed structural-semantic and the lexico-semantic peculiarities of the microtoponymes that mentioned.
Keywords: топонім; мікротопонім; ойконім; антропонім; апелятив; твірна основа; toponym; microtoponym; oikonym; anthroponym; appellative; productive stem