Пріоритетні напрями розвитку сільського зеленого туризму в Закарпатській області - Симочко, Ганна; Symochko, Anna (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Розкрито сутність сільського зеленого туризму й обґрунтовано основні пріоритетні напрями розвитку сільського зеленого туризму на Закарпатті. Розглянуто роль і місце сільського зеленого туризму в розвитку туристичної галузі області. Висвітлено актуальні проблеми й аспекти удосконалення розвитку та успішного функціонування сільського зеленого туризму на регіональному рівні, запропоновано ефективні засади функціонального розвитку сільського зеленого туризму в Закарпатській області. The article reveals the essence of rural tourism and proved the basic priorities of rural tourism in Transcarpathia The role and place of rural tourism in the development of the tourism industry of the region. The topical issues and the improvement of the development and success of rural tourism at regional level proposed effective functional principles of rural tourism in the Transcarpathian region.
Priority Directions of Development of Rural Tourism in the Transcarpathian Region
Keywords: сільський зелений туризм; пізнавальний та екстремальний туризм; рекреаційно-оздоровчі центри; агротуристичний сервіс; rural green tourism; cognitive and extreme tourism; recreation and health centers; agroturistsky service