Особливості взаємозв’язків морфофункціональних показників та рухових якостей у юних футболістів і неспортсменів. - Чижик, В. В.; Романюк, В. П.; Тучак, А. М.; Chigic, V. V.; Romanyuk, V. Р.; Tuchak, A. M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2007)
У статті висвітлено взаємозв’язки морфофункціональних показників і рухових якостей у юних футболістів для оцінки адаптаційних можливостей та стану здоров’я. Intercommunications of morfo- funktsyonal’ nykh indexes and motive qualities at young footballers are examined in the article, with the purpose of estimation of adaptation possibilities and state of health.
Young Footballers and Not Sportsmens Have Features of Intercommunications of Morfofunktsyonal’nykh of Indexes and Motive Qualities.
Keywords: кореляція; взаємозв’язок; морфологічний; функціональний і руховий розвиток; correlation; intercommu nication; morphological; functional and motive development