Ресторанне господарство в інфраструктурі туризму Волинської області - Єрко, Ірина Володимирівна; Yerko, Iryna V. (Тернопільський національний педагогічний університет імені Володимира Гнатюка, 2009)
Подається оцінка підприємств ресторанного господарства Волинської області, розглянута їх система сертифікації. Пропонується перелік заходів щодо поліпшення розвитку підприємств ресторанного господарства.

The estimation of enterprises of restaurant economy of Volyn Region is offered and their system of certification is examined. The list of measures is offered concerning the improvement of development of restaurant economy.
Restaurant economy of tourism infrastructure of Volyn region
Keywords: restaurant economy; establishment; certification; ресторанне господарство; сертифікація; ресторан