Особливості інтенсифікації льоновиробництва в Україні - Маковецька, Л. О.; Маковецкая, Л. О.; Makovetska, L. O. (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2010)
Проаналізовано проблеми розвитку льонарства України, розглянуто інноваційні процеси інтенсифікації галузі та особливості їх запровадження. Проанализировано проблемы развития льноводства в Украине, рассмотрено инновационные процессы интенсификации. The article considers the problems of the development of flax production in Ukraine. It also looks into the innovative processes of the intensification of this industry and the peculiarities of their infroduction.
Особенности интенсификации льноводства в Украине.
The Peculiarities of the Intensiv Production of Flax in Ukraine
Роботу виконано на кафедрі географії ВНУ ім. Лесі Українки
Keywords: льон; технічне забезпечення; інтенсифікація; інновації; лен; техническое обеспечение; интенсификация; инновации; flax; technical maintenance; intensification; innovations