Кримінальне право (Загальна частина): практикум - Саско, Олена Іванівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні рекомендації містять методичні вказівки для підготовки до самостійної роботи здобувачів освіти. Для оволодіння теоретичними знаннями загальної частини кримінального права та закріплення практичних навичок для їх застосування в конкретних життєвих ситуаціях, а також формування правової культури при практичному застосуванні норм кримінального законодавства, здобувачам освіти пропонуються задачі та тести до кожної теми освітнього компонента «Кримінальне право. Загальна частина».
Рекомендовано здобувачам освіти ІІ курсу, спеціальності D 8 Право, освітньо-професійної програми «Право», підготовки бакалавра.
Keywords: система кримінального права; Закон про кримінальну відповідальність; Поняття кримінального правопорушення; 343.2(072)