АРМ бухгалтера : програма вибіркової навчальної дисципліни - Шматковська, Тетяна Олександрівна; Shmatkovska, Tetiana О. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2013)
Програма навчальної дисципліни “АРМ бухгалтера” складена відповідно до освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів напряму підготовки «Облік і аудит». Для вдосконалення управління підприємством необхідно використовувати нові методи управління і сучасні технічні засоби побудови різноманітних інформаційних систем. І насамперед необхідно провести докорінну реконструкцію його технічної та інформаційної бази на основі впровадження автоматизованої системи обліку, контролю та аудиту, до складу якої входили б автоматизовані робочі місця економіста–бухгалтера.
Keywords: автоматизоване робоче місце бухгалтера; інформаційні системи; 1С: Бухгалтерія; автоматизовані системи бухгалтерського обліку