Організаційні механізми забезпечення конкурентних переваг корпораціями - Ксенофонтов, М. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено організаційні механізми забезпечення конкурентних переваг корпораціями
Keywords: конкурентні переваги; організаційні механізми