Особливості розвитку зимового відпочинку в межах рекреаційної зони «Байкал» - Копачинська, Галина; Агапова, Ірина; Kopachynska, Galina; Agapova, Iryna (My University, 2016)
Проаналізовано особливості розвитку зимового відпочинку в межах природно-рекреаційної зони «Байкал». Розглянуто вплив природно-географічних і соціально-економічних чинників на формування та нарощення туристичного потенціалу досліджуваної зони. Висвітлено основний шлях утворення нових видових розширень туристичних атракцій та ресурсів у природно-рекреаційній зоні «Байкал» у зимовий період. The features of winter rest in the natural recreation zone «Baikal» were analyzed. The influence of the natural geographical and socio-economic factors on the formation and increase of the tourist potential of the study area were studied. The basic way of formation of new kinds of tourist attractions and resources in the recreational area «Baikal» in the winter time were investigated.
Peculiarities of Winter Rest on the Territory of Natural Recreation Zone «Baikal» Formation
Keywords: природно-рекреаційна зона; природно-географічні умови; туристична атракція; рекреація; природно-рекреаційна зона «Байкал»; natural recreation area; natural and geographical conditions; tourist attraction; recreation; natural recreation area «Baikal»