Волонтерська діяльність як основа розбудови громадянського суспільства в Україні - Петрович, Валентина Василівна (My University, 2024)
У статті визначено, що створення, розвиток та розбудова демократичного громадянського суспільства залишається ключовим напрямком розвитку України. Зроблено висновок, що цьому значною мірою сприяє ефективна робота волонтерських організацій, діяльність яких активізувалася з початком війни, що розпочала росія.
Keywords: громадянське суспільство; демократія; волонтерський рух