Вербальна та невербальна маніфестація емоцій у французькому художньому дискурсі (на матеріалі роману Ясміна Кадра «Чим день завдячує ночі» Yasmina Khadra «Ce que le jour doit a la nuit») - Мартинюк, Оксана Миколаївна (Національний університет "Острозька академія", 2015)
У статті досліджуються особливості вираження емоційності у художньому дискурсі. Проаналізовано основні вербальні та невербальні засоби передачі емоційного стану людини.
Keywords: Емоція; емоційний стан; вербальні та невербальні засоби комунікації