Загальні положення методики навчання школярів спортивних ігор - Наумчук, В.; Naumchuk, V. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
У статті представлено вихідні положення методики навчання спортивних ігор – універсального засобу становлення всебічно й гармонійно розвинутої особистості: сформульовано основні питання змісту роботи вчителя щодо реалізації процесу навчання рухових дій, розкрито його структуру, відповідні цілі та завдання, визначено способи їх реалізації, а також указується на потребу в подальших науково-методичних дослід¬жен-нях з окресленої проблеми. The article deals with the assumption of teaching methods of sports games – a universal means of becoming a harmonious personality: sets out basic questions of the contents of the teacher to implement the process of learning motor actions, disclosed its structure, appropriate goals and objectives, the ways of their implementation, and also appears in need for further scientific and methodological research on the problem.
General Methods of Teaching of School Sports Games
Keywords: спортивні ігри; методика навчання; вихідні положення; особистість; sports games; teaching methodology; assumptions; personality; 378.14:796