Управлінський облік - Садовська, Ірина Борисівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні рекомендації вирішують досить важливе завдання ОК «Управлінський облік», яке полягає в тому, щоб на належному рівні подати студентам навчальний матеріал, максимально наближаючи виробничі ситуації до дійсності, навчити студентів спрямовувати управлінський облік на розвиток методів отримання, обробки і використання облікової інформації в системі сучасного менеджменту.
Keywords: управлінський облік; управління підприємствами; облік і оподаткування; 657.334 (012)