Принципи інтегрованого управління екологічно безпечним природокористуванням - Павлов, Костянтин Володимирович; Федина, Катерина Миколаївна; Pavlov, Kostiantyn V.; Fedyna, Kateryna M. (Національний університет водного господарства та природокористування, 2016)
В статті розглянуто концептуальні засади інтегрованого управління екологічно безпечним природокористуванням. Виділено і проаналізовано риси екологічної безпеки. Наведено алгоритм інтегрованого управління екологічно безпечним природокористуванням.

The article considers conceptual basis of the integrated management of environmentally friendly nature. Highlighted features and analysis of environmental safety. The algorithm integrated environmentally sound management of natural resources.
Keywords: екологічна безпека; інтегроване управління; стратегія екологічної безпеки; ecological safety; integrated management strategy for environmental safety