Методичні рекомендації до написання й оформлення випускних кваліфікаційних робіт для студентів освітнього ступеня «Магістр» спеціальності 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація. - Прокопович, Тетяна Анатоліївна; Каленюк, Ольга Миколаївна (Волинський. нац. у-т імені Лесі Українки, 2022)
Мета видання – надати методичну допомогу викладачам і здобувачам під час виконання кваліфікаційних робіт і розкрити основи методології, методики виконання, оформлення та захисту кваліфікаційних робіт для здобуття освітнього ступеня «Магістр» 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація». Для викладачів та студентів-магістрівспеціальності023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація».
Методичні рекомендації до написання й оформлення випускних кваліфікаційних робіт освітнього ступеня «Магістр» образотворчого мистецтва, декоративного мистецтва, реставрації містять загальні вимоги, які розроблено відповідно до специфіки фахової підготовки студентів спеціальності 023 «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація» і включають алгоритм щодо підготовки, змісту та структури, написання, оформлення, захисту випускних кваліфікаційних робіт, критерії їх оцінювання для здобувачів-магістрів.
Keywords: Методичні рекомендації; написання й оформлення випускних кваліфікаційних робіт; студенти освітнього ступеня «Магістр»; 001.82