Організація оплати праці на підприємстві : програма вибіркової навчальної дисципліни - Бортнік, Світлана Миколаївна; Bortnik, Svitlana M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
Статус дисципліни – вибіркова. Загальна кількість: 4 креди ECTS / годин – 144. Освітньо-кваліфікаційний рівень підготовки – бакалавр.
Метою навчальної дисципліни є формування теоретичних і прикладних знань у галузі посилення трудової активності персоналу, поліпшення якісних показників роботи засобами сучасних методів організації оплати праці на підприємстві. Предметом дисципліни є механізм організації оплати праці на підприємстві.
Keywords: оплата праці; регулювання заробітної плати; механізм оплати праці; аналіз та планування заробітної плати