Роль гендерного фактору в утворенні назв осіб у французькій мові XX ст. - Теслер, О. В.; Tesler, O. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Досліджено гендерний фактор, який впливає на утворення нових лексичних одиниць і сприяє поповненню словникового складу французької мови назвами осіб. The article is devoted to profound study of the Nounsperson of the background of gender factor. This process caused the creation of new lexical units in the French and influences on the development of word-stock.
Role of the Gender Factor in Nounsperson in the French Language of the 20th Century
Keywords: стереотип; stereotype; соціальні ролі; social roles; прототип; prototype