Розкопки на нововиявленій пам'ятці в с.Ратнів - Златогорський, Олексій Євгенович; Верба, Тарас; Zlatohorskyi, Oleksii Ye.; Verba, Taras (Інститут археології НАН України, 2015)
У статті проаналізовано результати дослідження поселення давньоруського часу та цвинтаря литовсько-польської доби у с.Ратнів Луцького району Волинської області.
Keywords: Ратнів; Волинь; Давньоруський період; Литовсько-польська доба; цвинтар; денарій