Організаційно-економічний механізм стимулювання працівників підприємств - Полінкевич, О.; Герасимюк, О. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Дослідження організаційно-економічного механізму стимулювання працівників підприємств
Organizational and economic mechanism of stimulation of employees of enterprises
Keywords: стимулювання працівників; організаційно-економічний механізм