Формування потреб освітніх послуг вищих навчальних закладів - Букало, Надія Артемівна; Bukalo, Nadiia A. (Львівський державний інститут новітніх технологій та управління імені В’ячеслава Чорновола, 2009)
У науковій статті розглянуто актуальні питання задоволення потреб населення в освітніх послугах, проведено літературний пошуку в працях вчених аспектів формування потреб освітніх послуг, досліджено особливості формування потреб в освітніх послуг у вищих навчальних закладах. The scientific piece presented has been dealing with actual problems of meeting education services demands of the population. Literary search aspects of meeting the education services of the population demands in the works of scholars has been brought forth either. Formation of education services demands within higher educational establishments has been investigated either.
Formation of educational services to the needs of higher education institutions
Keywords: вищі навчальні заклади (ВНЗ); потреба; освіта; освітні послуги; higher education institutions; educational services