Економічна ефективність регіонального розвитку поліцентричних промислових агломерацій України - Гладкий, О. В.; Gladkyі, О. V. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Розкрито особливості формування економічної ефективності функціонування поліцентричних промислових агломерацій. Проведено оцінку економічної ефективності розвитку ряду промислових агломерацій України. Запропоновано рекомендації щодо оптимізації функціональної структури виробничого комплексу агломерацій.The peculiarities of development of economic efficiency of policentric industrial agglomerations are disclosed. The estimation of economic efficiency of Ukrainian industrial agglomeration’s development is proposed. The recommendations for optimization of functional structure of industrial complex of agglomerations are defined.
Economic Efficiency of Regional Development of Policentric Industrial Agglomerations of Ukraine.
Keywords: промислова агломерація; виробничий комплекс; економічна ефективність; функціональна структура; industrial agglomerations; industrial complex; economic efficiency; functional structure